Характеристики
Регулярне насіння автоквітучого сорту Auto Cheese призначене в основному для культивації в приміщенні, але досвід показує, що цей гібрид може радувати багатим урожаєм і при відкритому вирощуванні. Однак при вирощуванні Auto Cheese на відкритій місцевості може виникнути проблема через інтенсивний сирний аромат, з яким справляються лише потужні вугільні фільтри. Цей сативо-домінантний гібрид має типову структуру кущів конопель і характерні для цього виду темпи зростання. Рослина має міцний стовбур з широкими міжвузлями та низьку гіллястість. Бічні гілки ростуть на кшталт виноградної лози, вимагаючи ранньої підв'язки для запобігання пошкодженням. Ніжні бутони гібрида прикрашені жовтими трихомами та великими кристалами смоли.
Походження
Auto Cheese є фенотипом Skunk, який вирощується у вигляді клонів виключно на території Великобританії. Генетична структура гібрида є вдалим поєднанням колумбійської та мексиканської сативи з афганською індикою. Регулярне насіння автоквітучого сорту Auto Cheese було створено шляхом об'єднання генів кількох всесвітньо відомих сортів – Ruderalis, Hindu Kush, Skunk та Auto Critical+.
Смак та ефект
Auto Cheese знайомий кожному поціновувачу конопель, завдяки своєму розкішному солодкувато-мускусному сирному аромату. При першому вдиху вас порадує смачний димок, що викликає потужний камінь, який згодом зміниться на сильний психоделічний вибух.
Медичне застосування
Auto Cheese має відмінні терапевтичні властивості: цей гібрид відмінно стимулює апетит, знімає біль, приборкує нерви і забезпечує глибокий, здоровий сон. Експерти стверджують, що регулярне вживання цього сорту сприяє покращенню пам'яті та концентрації уваги.