Загальні характеристики
Регулярне насіння конопель сорту Cheese розкриває свій потенціал якнайкраще при індорному вирощуванні, але також в аутдорі гібрид продемонструє високу врожайність. Середньорослі сходи формують чудові, високоякісні шишки. Від посіву до збирання врожаю проходить лише 8 тижнів, що робить цей сорт привабливим для комерційного вирощування конопель. При вирощуванні Cheese важливо правильно керувати процесом, особливо для тих, хто прагне отримати максимальний ефект, оскільки подовження періоду цвітіння може бути потрібним для досягнення максимальної потенції культури.
Походження
Сорт Cheese спочатку походить з Великобританії і вважається нащадком видатного Old School UK Skunk та потужного Afghani. Цей стійкий і витривалий гібрид порадує якісним стаффом для будь-якого конопляра. Регулярне насіння сорту Cheese досить пристосоване до різних умов культивації. Однак великі кущі погано переносять нестачу вологи, тому регулярний та якісний полив необхідний для забезпечення рясного врожаю.
Смак та ефект
Сорт Cheese починає випромінювати розкішний аромат сиру з легкими нотами мускусу та прянощів вже з початку цвітіння. Це одночасно і головна перевага, і нестача гібриду. Інтенсивний аромат може утруднити догляд та привернути увагу до плантації. Щоб уникнути цих проблем, необхідно встановити вугільні фільтри заздалегідь, щоб очистити повітря і запобігти попаданню аромату сиру в довкілля. Cheese має хвилеподібну дію: спочатку вражає потужним психоделічним вибухом, який згодом переходить у глибокий стан стоуна.
Медичне застосування
Терапевтичний потенціал Cheese оцінено багатьма фахівцями. Культура ефективна при головному болі, судомах, мігрені та гострій ПМС. Вона також зменшує інтенсивність та частоту нападів при бронхіальній астмі та епілепсії.